Рецепт торта бите скло (з фото)

Торт бите скло можна приготувати приблизно за 8 годин. За цим рецептом розраховано 15 порцій. В одній порції цього десерту міститься близько 350 калорій, 4 г білка та 19 г жиру. Цей рецепт потребує полуничного желе, молочних вершків, води та крихт крекерів. Тож дізнайтеся швидше про те, як приготувати торт бите скло.

Інструкції приготування

Помістіть сухе желе лайма, апельсина та полуниці у 3 окремі скляні ємності. Кожний аромат желатинової суміші залийте 1 склянкою окропу, розмішайте до розчинення. Дайте охолонути, поставте в холодильник усі 3 желатинові смаки до застигання мінімум на 4 години.

Нагрійте ананасовий сік у каструлі до гарячого стану, але не кипіння. Розмішайте неароматизований желатин в ананасовому соку до його розчинення. Охолодіть суміш ананасового соку, поки вона не охолоне і не загусне, близько 30 хвилин. Іноді помішуйте.

рецепт торта бите скло

Змішайте крихти крекера, розтоплену вершкове масло та коричневий цукор у мисці. Залишіть 1 склянку суміші панірувальних сухарів для посипання. Видавіть 2 склянки суміші крихт на дно форми для кексів, щоб утворилася скоринка.

Вилийте вершки у велику металеву миску і збивайте електричним міксером близько 3 хвилин, поки вони не запіняться і не утворять м’які піки. Повільно збивайте цукор із збитими вершками, по 1-2 столові ложки за раз; додайте ванільний екстракт.

Желатин різних смаків наріжте кубиками. Тонкою лопаткою підніміть кубики з дна посуду і відокремте їх. Дуже акуратно змішайте ананасовий сік, що загуснув, і кубики желатину зі збитими вершками до однорідного стану. Вилийте на скоринку крекерної суміші.

Посипте торт сумішшю крихт крекера. Охолодіть до застигання мінімум на 3 години або на ніч. Тепер ви знаєте про те, як приготувати торт бите скло, тому неодмінно його зробіть та залиште коментар про свої враження від цього десерту.

Корисна порада. Торт чудово поєднується з вином. Загальне правило поєднання переконатися, що ваше вино солодше за їжу.